Cukrászipari megoldások

chocolate-filling-machine
Az Innovációs Központon belül a Cukrászipari Kompetencia Részleg egy innovációs központot takar. Létrehozásakor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan szervezetet hozzunk létre, amely működésének fókuszában a kutatás-fejlesztés áll. Segítségével lehetőségünk kínálkozik arra, hogy elsőrangú támogatást biztosítsunk cukrászattal foglalkozó partnereink számára.

A Cukrászipari Kompetencia Részleg tevékenységét valójában csak arra összpontosítja, hogy az általunk kínált cukrászipari termékek, megoldások minden zökkenő nélkül alkalmazhatók legyenek ipari környezetben, technológiai felhasználás során is. Természetes módon e tevékenység részeként folyamatos szakember képzést is biztosítunk, ahol az általunk kínált termékek, megoldások gyakorlati alkamazásának elsajítására van mód. Így ügyfelein első kézből kapnak meg minden információt, tudást ahhoz, hogy a kiválasztott termék/módszer azonnal éles körülmények közt is bizonyítani tudjon és valódi üzleti előnyt nyújtson. A laboratórium a világ minden tájáról folyamatosan gyűjt eszközöket, gépeket, módszereket, melyeket aprólékos gonddal elemez és amely ismereket alapján keres innovatív megoldásokat. Ráadásul a javasolt megoldásokat minden esetben ezeken az eszközökön, gépeken mélyrehatóan teszteli és addig finomítja, míg szakembereink a maximális minőséget el nem érik.

A központban a begyűjtött kísérleti berendezésekből bármilyen technológiai sor, folyamat felépíthető így valós környezetben lehet minden vizsgálatot, tesztet, tréninget elvégezni, azaz valódi szakértelem elsajátítására van mód.


A központ egyesíti az innovációs módszereket és szükséges eszközparkot, hogy ügyfeleik valós eredmények birtokában válaszolhassanak a piaci kihívásokra

Ügyfeleink számára kínált előnyök

  • a kutatási és termelési folyamatok éles cukrászipari környezetben vizsgálhatók
  • a tesztelt megoldások minden esetben valós gyártósoron készülnek
  • a fejlesztéstől a piacralépésig hatékonyabb és rövidebb időtáv
  • folyamatos támogatás a szakértői hálózatunk tagjaitól
  • a teljes alkalmazási folyamat minden lépése modellezhető, kipróbálható
  • különleges cukrászipari berendezéseink bármilyen valós környezetben és éles helyzetben kipróbálhatók, tesztelhetők
  • technológiai megoldással kapcsolatos képzések, tréningek

Tudta?

A Puratos változatos megoldásokat kínál a legkülönbözőbb ipari felhasználók számára