Trüffel

A trüffel egy olyan csokoládéspecialitás, melyet kakaóporral vagy apróra vágott dióval borított csokoládé ganache borít. 1895-ben készítették el először Chambéry-ben (Franciaország). Louis Duffour cukrászmester konyhájából elfogyott a csokoládé, így azt tejszínnel, vaníliával és kakaópor keverékével helyettesítette. Nevét a szarvasgomba után kapta, színe és alakja miatt.

Puratos összetevők

Aristo Decor HF (margarin)

100% növényi margarin nagy habosodást és folyadék felvételt igénylő krémek készítéséhez

Belcolade Kakaópor 22-24

Prémium kategóriájú holland kakaópor

Aristo Croissant HF (margarin)

100% növényi margarin leveles tészták készítéséhez

Belcolade Choco Rúd 300

Süthető, rúd alakú csokoládé, 44% kakaó szárazanyag tartalommal

Bavarois Natúr / Neutre (fond)

Natúr fond tejszínes krémek készítéséhez

Belcolade Dark C501J (étcsokoládé)

Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal

Belcolade Milk O3X5G (tejcsokoládé)

Tejcsokoládé 35% kakaó szárazanyag tartalommal

Belcolade Dark Ecuador 71 (étcsokoládé)

Valódi belga Belcolade csokoládé 71% kakaó szárazanyag tartalommal

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Cacao Trace

A Cacao-Trace egy program, amely közvetlenül a mezőgazdasági termelőkkel való együttműködésen alapul, a fenntartható, hosszú távú kakaótermelés biztosítása érdekében

Bővebben

Tájékozódjon kötelezettségeinkről!