Dekoráció

A csokoládét akármelyik süteményhez használhatjuk dekorációként is. Rengeteg lehetőség létezik: különféle csokoládéfajtákat használhat a torta ízétől, alakjától függően. A formálhatósága miatt még akár műalkotások is készíthetők belőle. A csokoládé édesen ideális kiegészítője bármely desszertnek.

Puratos összetevők

Carat Decocream Dark

Üzemkész kakaós krémbevonó torták, sütemények, bevonására, díszítésére

Carat Coverlux Dark

Kakaós étbevonó

Belcolade Dark Ebony (étcsokoládé)

Kakaómassza 96% kakaó szárazanyag tartalommal

Carat Cover Dark

Kakaós étbevonó

Belcolade Dark E740J (étcsokoládé)

Étcsokoládé 70% kakaó szárazanyag tartalommal

Calida

Zsiradék alapú sütőipari adalékanyag a frissesség és puhaság megőrzésére

Calilux

Komplex sütőipari adalékanyag kalácsfélék készítéséhez

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Cacao Trace

A Cacao-Trace egy program, amely közvetlenül a mezőgazdasági termelőkkel való együttműködésen alapul, a fenntartható, hosszú távú kakaótermelés biztosítása érdekében

Bővebben

Tájékozódjon kötelezettségeinkről!