Csokoládédrazsé

A drazsék már évszázadok óta népszerűek, mint apró, harapnivaló csemegék. Belcolade vagy Carat típusú csokoládékkal boríthatjuk a dióféléket, szárított gyümölcsöket, kávét, gabonamagvakat vagy más finom ínyencségeket.

Puratos összetevők

Belcolade Dark Ecuador 71 (étcsokoládé)

Valódi belga Belcolade csokoládé 71% kakaó szárazanyag tartalommal

Carat Decocream Dark

Üzemkész kakaós krémbevonó torták, sütemények, bevonására, díszítésére

Carat Coverlux Dark

Kakaós étbevonó

Carat Cover Dark

Kakaós étbevonó

Belcolade Choco Rúd 300

Süthető, rúd alakú csokoládé, 44% kakaó szárazanyag tartalommal

Bavarois Natúr / Neutre (fond)

Natúr fond tejszínes krémek készítéséhez

Calilux

Komplex sütőipari adalékanyag kalácsfélék készítéséhez

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Cacao Trace

A Cacao-Trace egy program, amely közvetlenül a mezőgazdasági termelőkkel való együttműködésen alapul, a fenntartható, hosszú távú kakaótermelés biztosítása érdekében

Bővebben

Tájékozódjon kötelezettségeinkről!