Bonbonok

A préselt pralinét először egy csokoládéval bevont öntőformába helyezzük majd hozzáadjuk a tölteléket (dió, ganache, praliné) végül mindezt egy új csokoládébevonattal borítjuk. Hűtött állapotban ezek díszíthetők, rengeteg féle formába önthetők.

Puratos összetevők

Chantypak (habalap)

Folyékony cukrász habalap, stabil habtartással (cukrozott)

Duopak (habalap)

Tejszínt tartalmazó folyékony cukrász habalap (cukrozott)

Festipak (habalap)

Folyékony cukrász és vendéglátóipari habalap (hozzáadott cukor nélkül)

Montamix (habalap)

Folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

Whippak (habalap)

Folyékony cukrász habalap optimális habtartással (cukrozott)

Coldfil Vanilla (krém)

Vaníliás ízű üzemkész krém, sütő és cukrászipari felhasználásra

Cremfil Classic Toffee (krém)

Toffee ízű üzemkész krém, sütő- és cukrászipari felhasználásra

Cremfil Classic Cocoa (krém)

Kakaós ízű üzemkész krém, sütő- és cukrászipari felhasználásra

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Cacao Trace

A Cacao-Trace egy program, amely közvetlenül a mezőgazdasági termelőkkel való együttműködésen alapul, a fenntartható, hosszú távú kakaótermelés biztosítása érdekében

Bővebben

Tájékozódjon kötelezettségeinkről!