Bevont praliné

A bevont pralinét olvasztott csokoládéval öntik le és festhetik is. A töltelék lehet ganache, praliné vagy dió, akár gyümölcs is. Általában lehűtik, hogy megdermedjen, a borítás után díszíthető.

Puratos összetevők

Belcolade Dark E740J (étcsokoládé)

Étcsokoládé 70% kakaó szárazanyag tartalommal

Belcolade Dark Szemcse K10 (étcsokoládé)

Süthető étcsokoládé szemcse, 50% kakaó szárazanyag tartalommal

Belcolade Milk Caramel CAR/J (tejcsokoládé intenzív karemella ízzel)

Tejcsokoládé intenzív karemella ízzel 34,5% kakaó szárazanyag tartalommal

Carat Coverlux Dark

Kakaós étbevonó

Carat Decocream White

Üzemkész fehér krémbevonó torták, sütemények, bevonására, díszítésére

Belcolade Milk O3X5G (tejcsokoládé)

Tejcsokoládé 35% kakaó szárazanyag tartalommal

Belcolade Dark C501J (étcsokoládé)

Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Cacao Trace

A Cacao-Trace egy program, amely közvetlenül a mezőgazdasági termelőkkel való együttműködésen alapul, a fenntartható, hosszú távú kakaótermelés biztosítása érdekében

Bővebben

Tájékozódjon kötelezettségeinkről!