Torták

A réteges torta vajas alapú tésztából készül, amelyet krém, csokoládé-vagy gyümölcstölteléket tartalmaz. Felületét beborítjuk, majd díszítjük. A torták az esküvők és születésnapok süteményei.

Puratos összetevők

Topfil Meggy (50% gyümölcstartalom)

Meggy darabokat tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítéséhez

Topfil Sárgabarack (60% gyümölcstartalommal)

Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Topfil Málna (60% gyümölcstartalom)

Málna gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb süto- és cukrászipari termékek készítésére

Topfil Erdei Áfonya (60% gyümölcstartalom)

Erdei áfonyaszemeket tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Duopak (habalap)

Tejszínt tartalmazó folyékony cukrász habalap (cukrozott)

Chantypak (habalap)

Folyékony cukrász habalap, stabil habtartással (cukrozott)

Tegral Satin Natur (keverék)

Sütő- és cukrászipari keverék, kevert omlós piskóta készítéséhez

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!