Torták

A réteges torta vajas alapú tésztából készül, amelyet krém, csokoládé-vagy gyümölcstölteléket tartalmaz. Felületét beborítjuk, majd díszítjük. A torták az esküvők és születésnapok süteményei.

Puratos összetevők

Topfil Málna (60% gyümölcstartalom)

Málna gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb süto- és cukrászipari termékek készítésére

Harmony Ready Rubi (zselé)

Eper ízű zselé gyümölcsök bevonására, finompékáruk és cukrásztermékek díszítésére

Chantypak (habalap)

Folyékony cukrász habalap, stabil habtartással (cukrozott)

Montamix (habalap)

Folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

Harmony Ready Briant (zselé)

Sárgabarack ízű zselé gyümölcsök bevonására, finompékáruk és cukrásztermékek díszítésére

Harmony Classic Natúr (zselé)

Natúr zselé gyümölcsök bevonására, finompékáruk és cukrásztermékek felületi díszítésére és töltésére

Topfil Meggy (50% gyümölcstartalom)

Meggy darabokat tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítéséhez

Tegral Satin Natur (keverék)

Sütő- és cukrászipari keverék, kevert omlós piskóta készítéséhez

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!