Quiche

A quiche egy fűszeres mártát tartalmazó leveles tészta, ami tojásos, krémes és tejes keveréket tartalmaz. A francia "Lorraine" quiche (a helységről nevezték el, ahol készült) csak krémet, tojást és szalonnát tartalmaz az egyik legelterjedtebb recept. Mára a quiche már világszerte ismert és rengeteg féle recept áll rendelkezésünkre legyen szó akár a zöldséges, húsos, tenger gyümölcseit tartalmazó vagy csak a sajtos változatról.

Puratos összetevők

Argenta General Soft HF (margarin)

100% növényi margarin sütő-, cukrász- és édesipari tészták dúsítására

Argenta Pastry HF (margarin)

100% növényi margarin élesztős és élesztő nélküli leveles tészták készítéséhez

Ariba Tropic

Pálma ételzsír

Aloha-D Soft HF (margarin)

100% növényi margarin

Olix (leragadás elleni kenőanyag)

Kenőanyag sütőlemezek és sütőformák leragadás elleni kezelésére, töltelék nélküli termékek sütéséhez

Spraylix (leragadásgátló spray)

Vízmentes leragadást gátló spray sütőformák és sütőlemezek kezelésére

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Innovációs Központ

Innovációs központjaink új ötletek kifejlesztését, a fogyasztói trendek nyomon követését és a technológiák gyakorlati megvalósítását teszik lehetővé

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!