Pohárkrém

1994-ben Philippe Conticini cukrászmester készítette el az első pohárkrémet, amit kis üvegpohárban tálalt. Ez a felszolgálási forma annyiban támogatja az ízélményt, hogy az átlátszó üvegpoháron keresztül az emberek jobban látják a desszert részeit.

Puratos összetevők

Topfil Meggy (50% gyümölcstartalom)

Meggy darabokat tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítéséhez

Topfil Sárgabarack (60% gyümölcstartalommal)

Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Topfil Alma Fahéjjal (60% gyümölcstartalommal)

Alma darabokat és fahéjat tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítéséhez

Topfil Málna (60% gyümölcstartalom)

Málna gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb süto- és cukrászipari termékek készítésére

Topfil Feketeribizli (60% gyümölcstartalom)

Feketeribizlis gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére.

Topfil Erdei Áfonya (60% gyümölcstartalom)

Erdei áfonyaszemeket tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Duopak (habalap)

Tejszínt tartalmazó folyékony cukrász habalap (cukrozott)

Montamix (habalap)

Folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!