Piskóták

A piskóta vagy piskótatekercs lekvárral, tejszínnel, csokoládékrémmel tölthetők és mázzal vonhatók be.

Puratos összetevők

Chantypak (habalap)

Folyékony cukrász habalap, stabil habtartással (cukrozott)

Duopak (habalap)

Tejszínt tartalmazó folyékony cukrász habalap (cukrozott)

Festipak (habalap)

Folyékony cukrász és vendéglátóipari habalap (hozzáadott cukor nélkül)

Montamix (habalap)

Folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

Tegral Satin Choco (keverék)

Sütő- és cukrászipari keverék, kakaós kevert omlós piskóta készítéséhez

Presto Plus (emulgeáló paszta)

Habosító, emulgeáló paszta piskóták, tortalapok, roládok valamint fagylaltok, jégkrémek készítéséhez

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Innovációs Központ

Innovációs központjaink új ötletek kifejlesztését, a fogyasztói trendek nyomon követését és a technológiák gyakorlati megvalósítását teszik lehetővé

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!