Linzerek

A linzertészta sajátossága a ropogós tésztája. Általábban gyümölcstölteléket tartalmaz. Az újfajta linzerek mogyorót, csokoládét vagy szárított tojásfehérjét is tartalmazhatnak.

Puratos összetevők

Topfil Málna (60% gyümölcstartalom)

Málna gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb süto- és cukrászipari termékek készítésére

Topfil Meggy (50% gyümölcstartalom)

Meggy darabokat tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítéséhez

Topfil Erdei Áfonya (60% gyümölcstartalom)

Erdei áfonyaszemeket tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Topfil Feketeribizli (60% gyümölcstartalom)

Feketeribizlis gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére.

Topfil Sárgabarack (60% gyümölcstartalommal)

Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Cotto Choco (töltelék alap)

Csokoládés töltelék alap

Argenta Pastry HF (margarin)

100% növényi margarin élesztős és élesztő nélküli leveles tészták készítéséhez

Belcolade Dark Ecuador 71 (étcsokoládé)

Valódi belga Belcolade csokoládé 71% kakaó szárazanyag tartalommal

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Innovációs Központ

Innovációs központjaink új ötletek kifejlesztését, a fogyasztói trendek nyomon követését és a technológiák gyakorlati megvalósítását teszik lehetővé

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!