Gyűrűfánk

A gyűrűfánk receptjei sokféle lehet: Lehet az egyszerű változat vagy lekvárral, csokoládéval, pudding krémmel töltöt is. Kisebb méretben is készülhetnek, hagyományosan gyűrű alakkal, lyukkal a közepükön. Ezeket az apró fánkocskákat a sütés után bevonják mázzal vagy porcukorral és útközben is elfogyaszthatók.

Puratos összetevők

Tegral Ringo (keverék)

Keverék, kevert fánkok készítéséhez

Ariba Tropic

Pálma ételzsír

Belcolade Háncs (étcsokoládé)

Étcsokoládé háncs, 44% kakaó szárazanyag tartalommal

Belcolade Háncs (fehér csokoládé)

Fehér csokoládé háncs, 23% kakaó szárazanyag tartalommal

Carat Coverlux Dark

Kakaós étbevonó

Carat Decocream White

Üzemkész fehér krémbevonó torták, sütemények, bevonására, díszítésére

Classic Karamell / Caramel (sűrítmény)

Karamell ízű készítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére

Classic Narancs / Orange (sűrítmény)

Narancs gyümölcskészítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Innovációs Központ

Innovációs központjaink új ötletek kifejlesztését, a fogyasztói trendek nyomon követését és a technológiák gyakorlati megvalósítását teszik lehetővé

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!