Forrázott tészták

A forrázott tészta vagy Eclair egy francia specialitás, amit manapság minden hagyományos pékségben készítenek. A név a francia "villámlás" szóból ered, mert nagyon gyorsan csillapítja az éhséget. Az eredeti recept egy forrázott hosszúkás tésztából áll, ami tejszínnel van töltve és fondanttal borítva. Hagyományosan háromfajta töltelékkel készülhet: vanília, kávé vagy csokoládé de már rengeteg egyéb recept született a tejszíntől a friss gyümölcsös tölteléken át egyéb ízletes összetevőkig.

Puratos összetevők

Topfil Málna (60% gyümölcstartalom)

Málna gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb süto- és cukrászipari termékek készítésére

Montamix (habalap)

Folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

Topfil Meggy (50% gyümölcstartalom)

Meggy darabokat tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítéséhez

Topfil Erdei Áfonya (60% gyümölcstartalom)

Erdei áfonyaszemeket tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Topfil Feketeribizli (60% gyümölcstartalom)

Feketeribizlis gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére.

Duopak (habalap)

Tejszínt tartalmazó folyékony cukrász habalap (cukrozott)

Topfil Alma Fahéjjal (60% gyümölcstartalommal)

Alma darabokat és fahéjat tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítéséhez

Topfil Sárgabarack (60% gyümölcstartalommal)

Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Innovációs Központ

Innovációs központjaink új ötletek kifejlesztését, a fogyasztói trendek nyomon követését és a technológiák gyakorlati megvalósítását teszik lehetővé

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!