Farsangi fánk

Tradicionális magyar fánkfajta. Porcukorral fedik és hagyományosan baracklekvárral töltik.

Puratos összetevők

Puravita Integrale (keverék)

Sütőipari keverék teljes kiőrlésű lisztből készült sütőipari termékek készítésére

Tigris Blue (komplex adalék)

Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz

Tigris Orange (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag zsemlefélék és finompékáruk készítésére

Tigris White (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Ariba Tropic

Pálma ételzsír

Carat Kimocrem 401F

Üzemkész kakaós-mogyorós töltelék

Aloha-D Soft HF (margarin)

100% növényi margarin

Carat Coverlux Dark

Kakaós étbevonó

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Innovációs Központ

Innovációs központjaink új ötletek kifejlesztését, a fogyasztói trendek nyomon követését és a technológiák gyakorlati megvalósítását teszik lehetővé

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!