Bavarois és Mousse

A bavarois vagy bajor krém és mousse egymagában is feltálalhatók, de kiegészítői lehetnek apró desszerteknek, többrétegű süteményeknek, ami a modern francia cukrászatban nagyon népszerűek. A mousse-t általában tojásfehérjéből készül és puha textúrájú. A bavarois jóval szilárdabb és lehűtve kell tálalni.

Puratos összetevők

Chantypak (habalap)

Folyékony cukrász habalap, stabil habtartással (cukrozott)

Montamix (habalap)

Folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

Festipak (habalap)

Folyékony cukrász és vendéglátóipari habalap (hozzáadott cukor nélkül)

Purajogo

Süthető joghurtos krémtöltelék sütő- és cukrászipari felhasználásra

Duopak (habalap)

Tejszínt tartalmazó folyékony cukrász habalap (cukrozott)

Classic Eper / Fraise (sűrítmény)

Eper gyümölcskészítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére

Classic Meggy / Cerise (sűrítmény)

Meggy gyümölcskészítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére

Cukrászipari Szaktudás Központ

Jelenleg tizenegy országban működnek a cukrászipar számára a technológiai fejlesztés és folyamatok optimalizálására felszerelt tesztüzemeink

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Csokoládé Központ

A két helyen működő Csokoládé Centrumunkban a Puratos szakemberek a csokoládégyártás legújabb trendjeit kutatják, miközben új koncepciókat, termékeket, folyamatokat és technológiákat fejlesztenek partnereink részére

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!