Értékeink

A Puratos vállalatcsoportot több ezer sokféle hátterű és kultúrájú munkatársunk alkotja, akik a világ számos pontjáról származnak. Ez a sokszínűség az egyik legfőbb erősségünk. Hiszünk a közös értékekben és abban, hogy értékekre alapozva tudjuk valóban a legjobb teljesítményt nyújtani. Az évek során kialakítottuk azt a „mágikus"-nak tekintett Puratos munkafolyamatot, amely a kölcsönös bizalomra és a sokszínűségből származó tudásra épít. Ez a látásmód vezérel bennünket jövőképünk kialakításakor, és ez határozza meg minden döntésünket, amelyek középpontjában ügyfeleink vállalatunkba és munkatársainkba vetett bizalma áll.
Csapatszellem
Hiszünk abban, hogy igazán maradandót csak együtt tudunk alkotni, hiszen a közös munka során munkatársaink tudása összeadódik és ez élvezetesebb munkát, és több hozzáadott értéket jelent.
Etika
Fontos számunkra, hogy hűek maradjunk lelkiismeretünkhöz, és betartsuk vállalásainkat, illetve hogy mindig biztosítsuk az élelmiszer-biztonsági előírásoknak való teljes megfelelést.
Minoseg
Már termékeink piacra lépésekor is a maximális minőség elérését tűzzük ki célul, de emellett a legújabb technológiai újítások eredményeit is szem előtt tartjuk, folyamatosan fejlesztve termékeink minőségét.
Szenvedely
Azt valljuk, hogy munkánkat csak szenvedéllyel lehet és érdemes végezni. Ügyfeleink fejlesztéseit is olyan odaadással figyeljük és támogatjuk, mint saját céljaink elérését. Úgy gondoljuk, hogy egy érzelmileg is motivált csapat képes inspirálóan hatni a fejlődésre. Ennek a gondolatnak a szellemében építjük fel munkakörnyezetünket és támogatjuk munkatársaink saját személyes ambícióit is, hiszen velük együtt mi magunk is fejlődünk.
Batorsag
„Csak az tud hibázni, aki dolgozik", tartja a mondás. És valóban, úgy véljük sokkal jobb egy ambiciózus, folyamatosan a határokat kereső és bátor gondolatokat megosztani képes kolléga, mint aki motiválatlan. Ezért támogatunk minden olyan ötletet, amely arra inspirál, hogy új irányokat, új megoldásokat próbálva kutassuk az ismeretlent és innovatív módon érjünk célt.
Jovokep
Nálunk az innováció nem csak egy szó, nem csak egy fogalom, hanem látásmód. Áthatja egész vállalati kultúránkat. Az eddig felhalmozott tapasztalati tőkénkre építve folyamatosan és fáradtságot nem ismerve kutatjuk az új lehetőségeket és segítünk ügyfeleinknek abban, hogy a folyamatosan változó környezet által teremtett kihívásokra már akkor válaszokat és megoldási javaslatokat kínáljunk, amikor a változtatás még csak halvány ötletként, gondolati szikraként merül fel.