100% elkötelezettség

Vállaljuk, hogy csak kiváló minőségű termékeket fejlesztünk, és kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek. E vállalásunk garantálása érdekében bevezettünk egy belső minőségbiztosítási programot (Total Quality Management), mely áthatja vállalatcsoportunk minden tagját és szintjét és a kulcsfontosságú elemek monitorozásával biztosítja termékeink, szolgáltatásaink színvonalának azonos szinten tartását.

Biztonság és egészség

Kizárólag olyan termékeket fejlesztünk, gyártunk, és forgalmazunk, amelyek élelmiszer-biztonsági szempontból teljes mértékben megfelelnek egy adott ország vagy régió törvényi előírásainak, és lehetőség szerint meg is haladják azokat. Továbbá számunkra elsődleges szempont, hogy a munka és a képzések során egészséges és biztonságos munkakörnyezetet biztosítsunk minden munkatársunk, és valamennyi partner, alvállalkozó, és beszállító számára.

Fenntarthatóság

Vállaljuk, hogy az általunk kitűzött stratégiai, gazdasági célok és operatív műveletek által okozott ökológiai lábnyom a lehető legkisebb mértékű legyen. Munkánk során figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat, amelyeket időről időre beépítünk saját folyamatainkba, így biztosítva, hogy minden körülmények között harmonikus egyensúlyban maradjunk környezetünkkel, és a minket körülvevő közösséggel.

Kapcsolódó dokumentumok

Kapcsolódó weboldalak